term_id ) ) . '" alt="' . esc_attr( sprintf( __( 'View all posts in %s', 'textdomain' ), $category->name ) ) . '">' . esc_html( $category->name ) . '' . $separator; } echo trim( $output, $separator ); } the_title( '

', '

' ); if ( has_excerpt() ) : // Only show custom excerpts not autoexcerpts ?>

Kosttilskudd

Kosttilskudd er næringsmidler som er beregnet til å supplere et vanlig kosthold. Produktene er konsentrerte kilder av vitaminer og mineraler eller andre stoffer med en ernæringsmessig eller fysiologisk effekt. De omsettes i ferdigpakket og dosert form, og er beregnet til å inntas i små oppmålte mengder, som for eksempel kapsler, pastiller, tabletter, piller, pulverposer, ampuller, dråpeflasker og lignende. 

Mat og drikke er selvsagt hovedkilden til alle næringsstoffer kroppen trenger. Et variert og sunt kosthold gir deg de fleste næringsstoffene, men i ulike faser av livet kan det imidlertid være at du har behov for kosttilskudd. For eksempel kan barn i vekst, idrettsutøvere som utsettes for hard trening, personer med ufrivillig redusert næringsinntak, gravide og ammende, og personer som utsettes for andre fysiske påkjenninger, osv., ha et økt behov for kosttilskudd som vitaminer og mineraler.

Ulike kosttilskudd kan også være gunstig ved ubehag som ømme og stive muskler og ledd, for å støtte ditt normale immunforsvar og for en rekke andre behov.

Vitaminer og mineraler er avgjørende for mange prosesser i kroppen, derfor er det viktig at vi får i oss tilstrekkelig av alle disse stoffene. Vitaminene deles i vannløselige og fettløselige, i de senere årene har det gjennom testing vist seg at mange nordmenn får for lite av det fettløselige vitamin D. Hos din fastlege kan du enkelt teste deg for om du mangler f.eks. vitamin D. Får du ikke nok vitaminer og mineraler gjennom kosten, anbefales det å ta kosttilskudd.

I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av kosttilskudd som vitaminer og mineraler, med god kvalitet, tilpasset alle aldre og livsfaser. Sunkost er en faghandel og vi hjelper deg gjerne med å finne de kosttilskuddene som er riktig for deg for å få helheten til å stemme, enten det gjelder generelt forebyggende for helsen eller spesielle behov.